InstagramDeze pagina afdrukken

Margreeth Tijssen, Goirle.
Wij hebben jullie twee jaar geleden zelf gevonden via internet en toen een Italie b&b-tour via jullie gemaakt. Ook die was boven verwachting wat de locaties en organisatie betreft. Daarbij vonden wij het contact met jullie heel prettig. Vandaar dat wij onmiddellijk jullie weer hebben opgezocht toen wij onze vakantie gingen voorbereiden. 
Wij gaan zeker nog meer van jullie diensten gebruik maken.

Familie Hesp, Goes.
Contacten met jullie waren erg prettig en alles was prima geregeld. Dus zeker voor herhaling vatbaar en we zullen jullie aanbevelen bij anderen!

Rudy Vandekerckhove, Zwavegem (B). Het was een prachtig toeval dat ik bij u terecht ben gekomen. Ik wens u hartelijk te danken voor de samenwerking. Wij zijn alles in acht genomen, bijzonder tevreden.

Levina van Zee, Langerak. We hebben eerder een B&B rondreis gedaan die erg goed bevallen was en we wilden nog een keer via jullie organisatie op pad. Dit is weer erg goed bevallen en ook andere gasten die we gesproken hebben waren erg tevreden. Als we nog eens naar Italië gaan zullen we weer bij jullie boeken!!

Joost en Desiree Konter, Amersfoort. Wij kunnen en zullen dit zeker aanbevelen bij onze vrienden en bekenden, evenals jullie organisatie waar het geweldig mee communiceren is.

André en Annemieke de Vroed, Oud-Beijerland.
We zijn zeer tevreden over jullie service. De website oogt prettig en geeft veel informatie, dat geeft vertrouwen. Jullie service bij het hele boekingsproces was vriendelijk en adequaat. Nogmaals hartelijk dank en we komen zeker bij jullie terug!

John en Renée van Bemmelen, Zaandam:  Het was boven verwachting en we zijn zeer tevreden over de boeking, jullie informatie en het huis zelf. Ook de communicatie met jullie als tussenpersoon (toch altijd een beetje spannend via internet) vonden we zeer prettig. Voor een volgende vakantie in Italie zullen we jullie website weer goed bestuderen en die zullen we zeker aanraden aan anderen.

Marc Helsen, Heist op den Berg, België: Ik kan alleen maar zeggen dat alles perfect in orde was. We hebben geen enkel minpunt, vanaf de boeking tot de thuiskomst alles super. Bedankt voor alles!

Peter Lodder, Hoofddorp: Wij zijn bijzonder tevreden. Je mag weten dat dat ik nogal achtertdochtig en kritisch ben als het gaat om het boeken van vakanties op deze manier. Ik moet echter zeggen dat jullie het volledig hebben waargemaakt, dus wij zijn heel tevreden. Een volgende keer zullen wij weer via jullie boeken. Bedankt voor alles!

Dick Boot, Alphen aan den Rijn: Het was uitstekend geregeld, de communicatie met jullie is goed en snel, hiervoor mijn dank! Ik had jullie gevonden via internet, gewoon met een open vraag gestart en dat is goed opgepakt. Jullie hebben prima lokaties met een goede prijs-kwaliteit verhouding!

Johan en Miriam van Driel, Ede: Wij, mijn man en ik zijn zeer tevreden over onze boeking. Onze buren hadden ook via jullie geboekt en ook zij waren zeer tevreden! We raden jullie zeker bij familie/vrienden/collega's aan. Ons vakantiehuisje was super netjes alles was schoon en compleet en nog mooier dan we verwacht hadden. We hebben echt ontzettend genoten!

Betsie en Martien Aarts, Helenaveen: Alles prima geregeld. Bedankt hiervoor!!!

Peter van der Ree, Gorinchem: Na jullie via een search machine gevonden te hebben en een goed en snel contact gehad te hebben na mijn eerste info aanvraag, was ik heel snel overtuigd dat ik bij jullie aan het juiste adres was!  Keep up the good work.....!!

Karin van den Heuvel en Leo Lensink, Son: Wij vonden jullie respons en informatie uitstekend! Zoals jullie begrijpen is het ons zo goed bevallen dat wij zeker nog een keer terugkomen! 

Yvonne en Gerard Uittenbogaard, Oisterwijk: Bedankt voor jullie bemiddeling! Alles prima geregeld en fijn contact. Top! Wij hebben een prima vakantie gehad.

Lizzy van Leeuwen, Nijmegen: De beschrijvingen op jullie website overdrijven niet. Het waren voor ons unieke locaties en we zullen zeker vaker van jullie gebruik gaan maken. We zullen jullie aanbevelen bij vrienden en familie en hopen in de toekomst ook nog andere locaties via jullie te kunnen proberen.

Mario De Deckere, Mireille Verzelen en Casper, Gent, België: Wij hebben een super vakantie gehad. Als we weer Italië als vakantieland kiezen (en dat zal zeker gebeuren) zullen we zeker terug jullie accommodaties bekijken, bedankt!

Erik Henkelman en Cass de Ruiter, Groningen: Het was een heerlijke vakantie! We zullen jullie aanbevelen als mensen vragen naar een goed adres voor vakantiewoningen.

Tina Smits, Baarlo: We zijn bij jullie terecht gekomen via een vriend van ons, die vorig jaar bij jullie geboekt heeft. We hebben 2 geweldige weken gehad. Mochten we volgend jaar weer naar Toscane gaan (wat waarschijnlijk wel het geval zal zijn) dan zullen we zeker als 1ste jullie site bezoeken om iets te boeken!

Familie van den Berge, Bergen (NH): We hebben een heel plezierig verblijf in Italië gehad. U had alles perfect geregeld. Dank voor uw bemiddeling.

Henriëtte de Valk Nederasselt. We zijn via internet bij jullie terecht gekomen, de snelle en nette afhandeling door jullie is ook erg goed bevallen. We zouden jullie zeker aanbevelen bij andere en misschien nemen we volgend jaar weer contact met jullie op. Bedankt voor de goede service.

Veerle en Danny Vanoverbeke-Vervaeke, Kuurne (België). We kijken zeer tevreden terug op de voorbije vakantie. Alles was  precies zoals jullie met ons hadden afgesproken. We willen jullie hartelijk danken voor de uitstekende service. ( De uitleg vooraf bij de zoektocht naar het juiste verblijf, het mapje met uitleg vooraf, de uitstekende wegbeschrijving, de betaling, de snelle reacties bij vragen of opmerkingen,...) Echt top!

Rudy Vandekerckhove, Zwavegem (B). Het was een prachtig toeval dat ik bij u terecht ben gekomen. Ik wens u hartelijk te danken voor de samenwerking. Wij zijn alles in acht genomen, bijzonder tevreden.

Familie Hostyn, Hamme, België: We hebben een super vakantie gehad in Toscane. Alles was in orde. We hebben verder geen opmerkingen en we zullen in de toekomst graag nog via jullie onze vakanties boeken. Bedankt voor de goede service.

Danny en Veerle Vanoverbeke-Vervaeke, Kuurne, België: Graag willen we u bedanken voor de zeer vriendelijke en correcte manier waarop u alles behandelt. Bij een volgend verblijf in Toscane of Umbrië nemen we zeker terug contact op. We geven jullie site ook door aan vrienden.

Anouk Vastbinder, Hasselt, België: We willen jullie van harte bedanken voor de goede service van jullie kant. Het mailtje dat jullie zaterdag stuurden, is voor ons een teken dat jullie echt met de zaken begaan zijn. Ook de afspraken die we met jullie maakten met betrekking tot het verblijf klopten tot in de puntjes.

Bert de Jong en Loes Broekmeulen, Vlaardingen: We zijn erg blij dat we via jullie een appartement hebben kunnen reserveren. Hartelijk dank voor de moeite die jullie voor ons gedaan hebben. Hopen nog eens terug te gaan en zullen dan zeker via jullie weer een appartement bespreken. Nogmaals hartelijk dank voor de goede service, waardoor wij een onvergetelijke vakantie hebben genoten.

Mary Arnoldus-Ballemans, Lochem: Het was echt een vakantie met een gouden randje. Geweldig, ook zoals het ging met het communiceren met jullie, in verband met later komen op lokatie. Ik zal aan iedereen jullie aanraden: SUPER.

Charles en Wies Dutordoir, Petegem-aan-de-Leie.  
Dit was de tweede keer dat we via Eccoci.nl onze vakantieaccommodatie hadden geboekt en we waren weerom zeer tevreden. Zowel jullie services als de mensen van de agriturismo waren zeer vriendelijk en gastvrij. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad met een  accommodatie op maat voor ons. Dankuwel voor de hartelijke service!

Jacqueline Willer en Donald Smit, Almere: Onze gemeende complimenten voor Eccoci! Behalve een duidelijke en prettige website hebben wij ook als zeer prettig ervaren: de korte communicatielijn (snelle beantwoording van emails en goede bereikbaarheid per telefoon), goede service, meedenkend vermogen. We hebben het zeer gewaardeerd dat jullie ons, eenmaal ter plaatse, nog een SMS stuurden met een update over de betalingsstatus en over tips m.b.t. bezoek aan Siena. Onze tevredenheid heeft ertoe geleid dat wij Eccoci al bij vijf vriendenstellen hebben aanbevolen!

Herma Plant, Loenen: We hebben genoten van 2 geweldige weken vakantie! De verblijven waren dankzij de goede routebeschrijvingen prima te vinden. We spreken geen Italiaans, maar wat "eccoci" betekent hebben we mogen ervaren! Dank voor jullie bemiddeling.

Jara Decuyper, Ronse. Het was heel aangenaam om via jullie onze vakantie te boeken. Alle informatie was zeer duidelijk, alsook de betalingen en dergelijke. Bedankt voor de vlotte regelingen en om ons een leuke vakantie te bezorgen!

An en Lieven Vanderplaetse, Ieper. Uw manier van werken (reservatie, informatie, feedback) vinden we prima. Als we nog eens naar Italië op reis gaan, overwegen we beslist om weer met u in zee te gaan.

Krista Wiggers, Utrecht: Bedankt voor de bemiddeling en de uitgebreide informatie die we van jullie hebben ontvangen. Mochten we in de toekomst weer een vakantie naar Toscane of Umbrië op het oog hebben dan zullen we zeker eerst bij jullie accommodaties kijken.

Mieke Biebuyck en Roel De Haes, Lochristi, België: Over het algemeen is het verblijf heel goed meegevallen en ook wij hadden vooraf bij het boeken al een goed gevoel, dit is dus bevestigd. Wij hebben jullie website overigens leren kennen via een (Belgische) collega die via jullie heeft geboekt 2 jaar geleden. Mondelinge referenties zijn natuurlijk heel interessant, en geven je vertrouwen. Wij zijn dus zeker tevreden, en als we ooit nog eens naar Italië willen gaan onder deze formule (ergens een huisje huren), gaan we in de eerste plaats aan jullie denken.

Familie Van Keilegom, Duffel, België. Als al jullie verblijven dezelfde kwaliteit bieden dan is de kans zeer groot dat we volgende jaren nogmaals op jullie website gaan kijken. Dank voor de service!

Familie Vanpoucke-Ameel, Ledegem, België. Toscane was een magnifieke reis en de logementen waren dik ok. De organisatie van Eccoci zit prima in elkaar: duidelijke afspraken en goed geregeld. Bedankt hiervoor.

Familie Lavrysen-Verstraelen, Turnhout, België. Qua organisatie zijn we over jullie zeer tevreden. Er werd telkens zeer duidelijk gecommuniceerd zodat we alle nodige informatie hadden. Jullie werken zeer zorgvuldig en we zijn dan ook zeer tevreden over de gang van zaken, het pakket dat we thuis kregen en alle communicatie.

 

By Centro Informatica & Active-Bits