InstagramDeze pagina afdrukken

Umbrië Vakantie:

De regio Umbrië heeft de reiziger veel te bieden. Romantische heuvel-landschappen met op hun top volledig intakt zijnde middeleeuwse dorpen en stadjes, de bergtoppen van het Monte Sibilini-park, het prachtige Trasimeense meer, kunst en cultuur alom en op elk denkbaar nivo, heerlijk eten en drinken met talloze locale specialiteiten en natuurlijk net als in de andere Italiaanse regio's, haar charmante, elegante, eenvoudige, vriendelijke, boerse of stadse maar vooral trotse inwoners. Kortom een heerlijke omgeving om een paar weken vakantie te vieren.

Umbrië Vakantiehuizen:

Sinds 2002 wonen wij in Italie en hebben het geluk inmiddels goed thuis te zijn in Umbrië. Op verzoek van Italiaanse kennissen startten wij met de verhuur van hun vakantiehuis, en tijdens onze verkenningstochten ontdekten we vaak prachtige verblijven, sommigen echte juweeltjes, die we u nu met plezier aanbieden.

Service:

Wij kennen de accommodaties en hun eigenaren vanzelfsprekend goed en staan ook tijdens uw verblijf in Italië graag voor u klaar. Wij wensen u veel voorplezier bij het uitzoeken van het voor u perfekte vakantiehuis of appartement voor uw vakantie in Umbrië en als u nog extra informatie nodig heeft, aarzel dan niet maar neem direct contact met ons op.

Eccoci (hier zijn we),

Peter Verberkt 
Rianne Bouw
Tel1: 0039-347-0914798 (ook whatsapp)

 

Accommodatie van de week
Vakantiehuis van de week in Umbrie: Casale Oscar 2,3,4,5 pers

Casale Oscar 2,3,4,5 pers

Fraaie agriturismo in een mooi gerestaureerd, antiek 18e eeuws landhuis, gelegen in de vlakte tussen Foligno en Montefalco, zeer centraal in Umbrië waardoor alle middeleeuwse steden en dorpjes en de talrijke attracties van de regio zeer gemakkelijk te bereiken zijn.

Casale Oscar wordt met passie beheerd...

By Centro Informatica & Active-Bits