zoek uw accommodatie een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798
0039-347-4075678
Menu

Welkom op Vakantie in Umbrië

Umbrië Vakantie:

De regio Umbrië heeft de reiziger veel te bieden. Romantische heuvel-landschappen met op hun top volledig intakt zijnde middeleeuwse dorpen en stadjes, de bergtoppen van het Monte Sibilini-park, het prachtige Trasimeense meer, kunst en cultuur alom en op elk denkbaar nivo, heerlijk eten en drinken met talloze locale specialiteiten en natuurlijk net als in de andere Italiaanse regio's, haar charmante, elegante, eenvoudige, vriendelijke, boerse of stadse maar vooral trotse inwoners. Kortom een heerlijke omgeving om een paar weken vakantie te vieren.

Umbrië Vakantiehuizen:

Sinds 2002 wonen wij in Italie en hebben het geluk inmiddels goed thuis te zijn in Umbrië. Op verzoek van Italiaanse kennissen startten wij met de verhuur van hun vakantiehuis, en tijdens onze verkenningstochten ontdekten we vaak prachtige verblijven, sommigen echte juweeltjes, die we u nu met plezier aanbieden.

Service:

Wij kennen de accommodaties en hun eigenaren vanzelfsprekend goed en staan ook tijdens uw verblijf in Italië graag voor u klaar. Wij wensen u veel plezier bij het uitzoeken van het perfecte vakantieverblijf in Umbrië. Heeft u nog extra informatie nodig, aarzel dan niet maar neem direct contact met ons op.

Eccoci (hier zijn we),

Peter Verberkt 
Rianne Bouw